Så jobbar vi

Vi tar ett stort ansvar för det resultat vi levererar till våra kunder. Oavsett om det gäller båtkapell eller båtdynor.

Vi använder alltid det bästa möjliga tyg och sybehör, som kommer att garantera en hög kvalité och långt hållbarhet. Kapelltyget från Frankrike. Plastrutor och dragkedjor från Japan. Verktyg från USA. Dynväv skapat på de bästa Svenska väverier speciellt anpassade för båtdynor.

Eftersom vi jobbar personligt med kunden och med båten, brukar vi åka ut minst tre gånger till båten för att:

  1. Först malla ut båtkapellet i en speciell plastfolie, som sedan använder vi som det första mall för att skapa kapellet. Det är alltid bäst att malla på nytt på båten, än att använda sig av den gamla mallen. Eftersom med tiden tygegenskaper i det gamla
    kapellet försämras, bågar böjs och det gamla kapellet kan ha betydligt sämre passform.
  2. Dock av detta gör vi inte slutprodukt! Utan skapar först “en första form” i tyg som sedan noggrant testas och anpassas på båten för att nå den bästa möjliga passformen med hänsyn till båtens egenskaper. Vi löser alla befintliga fel. Oavsett hur “dåligt” det gamla kapellet satt. Vi levererar alltid ett nytt, personlig anpassad kapell, som ska sitta på båten perfekt, som en “trumma”.
  3. Sist men inte minst, åker vi ut till båten för att professionellt montera kapellet. Samt genom noggrant arbetet på plats sätter vi på knappar/ öljetter. Under den första mallnigsprocessen har ni alltid en möjlighet att införa önskade ändringar utan hänsyn till det gamla kapellet. Kanske nya rutor? Extra dragkedjor? Ventilationsluckor? Eller mörkläggande gardiner? Allt är möjligt!

Mer än så! Vi lämnar tre år garanti för vårt jobb.

Anlita oss med lugnt hjärta och du kommer aldrig att ångra det valet.

Referenser

Fred Eklöw
Tekniker på snabbaste träbåten i världen, Sverige I. Vi har levererat till honom och hans kunder allt möjligt typ av jobb, som båtkapell, båtdynor, bilinteriör.
Telefon: 0703975744

Fredrik Jansson
VD på Systemstöd Sverige AB. Vi har levererat till honom komplicerade dynor och brodyr till Cranchi båt, vinter 2012.
Telefon: 0706076517