Höstkampanj 2018

Beställ flera tjänster hos oss och få ett rabatterad pris. 


Kapellreparation

Vi reparerar, tvättar, antimögelbehandlar och impregnerar ditt kapell. Avrora Marin AB har mångårig erfarenhet inom kapell branschen och garanterar en reparation av ditt kapell efter tvätt med högsta kvalitet.


Vinterförvaring

Lämna ditt kapell till oss över vinter och få det som nytt till nästa säsong. Spara tid, pengar och utrymme. Vi reparerar, tvättar, antimögelbehandlar och impregnerar ditt kapell. Förvaring sker med rätt teknik för att förlänga kepellets livslängs och du undviker mögling eller annan skada på ditt kapell.


Kapelltvätt

Vi tvättar, impregnerar och antimögelbehandlar era båtkapell. Eventuella små reparationer efter tvättningen av kapell kan förekomma, då skicket av sömmar, dragkedjor eller tyget innan tvätt är svårt avgjorda.


Tveka inte att kontakta oss på 0812878775 eller info@avrora.se så berättar vi mer om våra tjänster!


Extra enligt offert

Förutom de redan skräddarsydda paket erbjuder vi andra tjänster.
Dröj inte med att kontakta oss för att få en personlig offert.

 

Varför välja Avrora? 

Avrora Marin finns på marknaden sedan 2010 och fram till idag betjänade hundratals kunder runt om i hela landet.

Vår kredo är att alltid leverera arbetet med 100% kundnöjdhet, där vi står för toppkvalité, mångårig erfarenhet, utmärkt personlig service och snabba leveranstider.

Arbetet sker i vår stor verkstad som är baserad i Stockholm, där ett team av professionella skräddare, snickare och ingenjörer är alltid glada att stå till er tjänst.

Vår mäster skräddaren som har sysslat med båtkapell och båtdynor sedan 1982, utbildar kontinuerligt våra kollegor och utvecklar nya, effektivare metoder och arbetssätt.

Vi använder endast utvalda och mångårigt testade materialer och sybehör från prövade leverantörer för att kunna garantera bästa möjlig hållbarhet av våra produkter.

Vi erbjuder helhetstjänster för din båt inom skrädderi, tvätt och vinterförvaring. Genom att välja oss behöver du inte söka andra leverantörer. 

Vi erbjuder en delbetalning på upp till 12 månader och en enkel beställningsprocess via online-kassa.